SpinazieSpaghetti

  • Italiaans,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 04-07-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300 gr spaghetti
2 el (olijf)olie
600 gr verse spinazie
2 tenen knoflook , geperst
125 ml creme fraiche
100 gr gemalen jonge kaas
50 gr walnoten, rof gehakt
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
geen bijzonderheden

Bereidingswijze

1) kook de spaghetti ( al dente) Verhit de olie in een koekepan en bak hierin een kwart van de spinazie. Voeg steeds een flinke hand spinazie toe las de vorige heoveelheid spinazie geslonken is. Bak tot slot de knoflook 1 minuut mee. Roer de creme fraiche en de kaas erdooren breng op smaak met zout en peper.

2) Schep de spaghetti door de spinazie en verdeel over 4 borden. Bestrooi met de walnoten.

Bron

allerhande

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten