1. Home
  2. Recepten
  3. Canadese keuken
  4. Corned Beef Diner (Slowcooker)

Corned Beef Diner (Slowcooker)

Door: canadutch

  • Canadees,
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 03-07-2009

Ingrediënten 6 personen


500 gr. Kleine (baby) wortels
500 gr. Kleine (krieltjes) rode of gele aardappels
1 middel grote gele stoppelknol (turnip) in (2.5 cm) blokjes
500 gr. Gesneden uien (wit)
[(cry)]
900-1000 gr. Corned beef brisket

1 ltr. water
2 Laurierbladen
1 El. geheel zwarte peperkorrels


Verder heb je nodig


Slow-cooker, snijplank,mes

Corned Beef Diner (Slowcooker)
Corned Beef Diner (Slowcooker)
Corned Beef Diner (Slowcooker)
Corned Beef Diner (Slowcooker)

Een verrassend heerlijk recept, zelfs als je niet zo gek op corned beef bent.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De eerste 4 ingredienten in lagen, volgens orde, in de slow-cooker leggen.
Leg (met vet boven) corned beef op de bovenste laag (uien).

Bereidingswijze

Giet water over de corned beef. Voeg Laurierblad en peperkorrels toe.
Kook, met deksel, op laag voor 8-10 uren, op hoog voor 4-5 uren.
Verwijder laurierbladen.
Verwijder vlees en leg op een schaal., snij in niet te dunne plakken.
Doe de groenten naar een serveer schaal (sleuf met gaten)
Serveer tezamen met beef.

Serveertip

Overgebleven vocht van slow-cooker weg gooien.
1 portie: 310 kalorien`

Bron

Jean Pare en aangepast: Dirk



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van canadutch
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top