Chili Sin Carne

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 03-07-2009
  • Chili Sin Carne

    Chili Sin Carne

    Chili Sin Carne

Deel dit recept

Ingrediënten
– Rode kidneybonen
– Zwarte bonen (eventueel)
– Tomatenpuree
– Ui
– Paprika
– Tabasco/bio-verde Hot Pepper
– Zwarte Peper
– Komijnpoeder
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snij de ui en de paprika in stukken. Laat olie in een koekenpan heet worden en doe de ui en paprika erbij. Als ze een beetje zacht zijn geworden, doe je de bonen, de tomatenpuree en de tabasco erbij.
Breng de chili op smaak met verse peper en flink veel komijnpoeder. Eventueel zout (zit vaak al bij de bonen in de pot).
Voor de stevige trek serveren met aardappels. Anders lekker met rijst en mais of met in een wrap.
Als vette sidedish zijn refried beans lekker (goed om een wrap mee te `smeren`).

Serveertip

- Rijst en een verse maiskolf
- Aardappels en biologische komkommer
- Wraps en ijsbergsla
- Potje refried beans van Casa Fiesta

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten