
250 gram mascarpone
40 gram poedersuiker
geraspte schil van 1/2 sinaasappel
100 gram (italiaanse) bitterkoekjes, verkruimelt
6 eetlepels sinaasappelsap
1 rijpe peer geschild en in partjes gesneden
4 of 6 halve perziken in partjes
4 hoge glazen
Een heerlijk nagerecht
Neem 4 hoge glazen en verdeel hier de verkruimelde bitterkoekjes over. Verdeel daarover de sinaasappelsap.
Klop de mascarpone, de poedersuiker en geraspte sinaasappelschil luchtig en verdeel de helft over de 4 glazen.
Leg hierop de in parten gesneden peer en stukjes perzik. Schep daarop de rest van de mascarpone en zet de trifle in de koelkast. Ongeveer 1/2 uur om de smaak in te laten trekken.
Garneer voor het opdienen de trifle met nog wat stukjes perzik en / of bitterkoekjes.
Internet
caroca 02-08-2016
Lekker hoor!
marjanthomassen 29-12-2015
Een 10!!!!! Heerlijk!!
adeline43 01-11-2013
een heerlijk nagerecht! ik neem je recept mee! Bedankt, groetjes Adeline
smartha 20-01-2012
Jammie!! jammie !! groetjes martha
souvlaki 19-01-2012
heerlijk!!!!!
Bedankt, groeten Souvlaki