Trifle met peer en perzik

  • Italiaans, Nagerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 01-07-2009

Een heerlijk nagerecht

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 gram mascarpone
40 gram poedersuiker
geraspte schil van 1/2 sinaasappel
100 gram (italiaanse) bitterkoekjes, verkruimelt
6 eetlepels sinaasappelsap
1 rijpe peer geschild en in partjes gesneden
4 of 6 halve perziken in partjes
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
4 hoge glazen

Voorbereiding

Neem 4 hoge glazen en verdeel hier de verkruimelde bitterkoekjes over. Verdeel daarover de sinaasappelsap.
Klop de mascarpone, de poedersuiker en geraspte sinaasappelschil luchtig en verdeel de helft over de 4 glazen.

Bereidingswijze

Leg hierop de in parten gesneden peer en stukjes perzik. Schep daarop de rest van de mascarpone en zet de trifle in de koelkast. Ongeveer 1/2 uur om de smaak in te laten trekken.

Bron

internet

Serveertip

Garneer voor het opdienen de trifle met nog wat stukjes perzik en / of bitterkoekjes.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

caroca avatar
caroca 02-08-2016

Lekker hoor!

marjanthomassen avatar
marjanthomassen 29-12-2015

Een 10!!!!! Heerlijk!!

adeline43 avatar
adeline43 01-11-2013

een heerlijk nagerecht! ik neem je recept mee! Bedankt, groetjes Adeline

smartha avatar
smartha 20-01-2012

Jammie!! jammie !! groetjes martha

souvlaki avatar
souvlaki 19-01-2012

heerlijk!!!!! Bedankt, groeten Souvlaki

inekevlaskamp avatar
inekevlaskamp 10-12-2009

Heb dit recept meegenomen voor de kerst.Groetjes Ineke

jacgueline avatar
jacgueline 04-07-2009

Hoi wat doe je me aan weer zo`n lekker nagerecht Groetjes Jacgueline

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten