Komkommer met kerrie-spread en garnaal

  • Frans, Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Komkommer met kerrie-spread en garnaal

    Komkommer met kerrie-spread en garnaal

    Komkommer met kerrie-spread en garnaal

Voor 10 amuses/borrelhapjes. De garnaal er boven op maakt het af.

Deel dit recept

Ingrediënten 10 recipe.people
• 10 plakjes komkommer schuin gesneden, ½ cm dik
• 10 voorgekookte grote garnalen
• 1 tl kerriepoeder
• 80 g Boursin roomkaas Knoflook & Fijne Kruiden
• 10 toefjes peterselie
• zwarte peper uit de molen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Meng het kerriepoeder door de Boursin en verdeel het mengsel over de komkommerplakje (bijvoorbeeld met een spuitzak).

2. Leg een garnaal op elk plakje, beetje peper erover en garneren met toefje peterselie.

Bron

Boursin.nl

Serveertip

Een goede cider zou zo maar eens kunnen smaken! Onalledaags, spannend en laag-alcoholisch. Denk ook aan eens aan Vinho Verde, de licht-tintelende wijn uit het noorden van Portugal. Italiaanse Soave past ook prima. Evenals Sauvignon Blanc.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

boursin avatar

Doorsturen

Home Recepten