1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Komkommer met kerrie-spread en garnaal

Komkommer met kerrie-spread en garnaal

Door: boursin

  • Frans, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 01-07-2009

Ingrediënten 10 personen


• 10 plakjes komkommer schuin gesneden, ½ cm dik
• 10 voorgekookte grote garnalen
• 1 tl kerriepoeder
• 80 g Boursin roomkaas Knoflook & Fijne Kruiden
• 10 toefjes peterselie
• zwarte peper uit de molen


Komkommer met kerrie-spread en garnaal
Komkommer met kerrie-spread en garnaal

Voor 10 amuses/borrelhapjes. De garnaal er boven op maakt het af.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Meng het kerriepoeder door de Boursin en verdeel het mengsel over de komkommerplakje (bijvoorbeeld met een spuitzak).

2. Leg een garnaal op elk plakje, beetje peper erover en garneren met toefje peterselie.

Serveertip

Een goede cider zou zo maar eens kunnen smaken! Onalledaags, spannend en laag-alcoholisch. Denk ook aan eens aan Vinho Verde, de licht-tintelende wijn uit het noorden van Portugal. Italiaanse Soave past ook prima. Evenals Sauvignon Blanc.

Bron

Kijk voor nog meer heerlijke recepten op Boursin.nl



Deel dit recept

Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van boursin
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top