Dorade met peultjes en peterselie-aardappelen

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 01-07-2009
  • Dorade met peultjes en peterselie-aardappelen

    Dorade met peultjes en peterselie-aardappelen

    Dorade met peultjes en peterselie-aardappelen

Deel dit recept

Ingrediënten
• 4 doradefilets (met vel zonder schubben)
• 200 g peultjes
• 500 g aardappelen
• 1 el boter
• 2 el peterselie, fijngehakt
• 5 el boursin.nl/producten/boursin-cuisine-knoflook-en-fijne-kruiden.html/">Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 150˚. Schil de aardappelen en snij ze in plakjes. Kook de aardappelplakjes 8 minuten en spoel ze koud. Kook de peultjes 2 minuten en spoel ze koud. Snij de doradefilet in de lengte doormidden en bestrooi met peper en zout. Maak kleine inkepingen in de huid van de doradefilet en wikkel de filet om 4 a 5 peultjes, steek eventueel vast met een cocktailprikker. Leg de rolletjes op een bakplaat en schep op iedere rol een eetlepel Boursin. Plaats de rolletjes 15 minuten in de oven. Verwarm de aardappelplakjes met een eetlepel boter, peper, zout en peterselie. Serveer de rolletjes op een bedje van de peterselie-aardappelen.

Bron

Boursin.nl

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten