Varkenshaas Kabobs (Sate)

  • Canadees, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 30-06-2009
  • Varkenshaas Kabobs (Sate)

    Varkenshaas Kabobs (Sate)

    Varkenshaas Kabobs (Sate)

Teriyaki geeft er een lekkere Asiaatische pittigheid aan.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
2 El Teriyaki saus
1 El. Rode wijn azijn
1 El. Sla Olie
1 Tl. Bruine suiker
1/2 Tl. Cayenne of Cajun peper
375 gr. Varkenshaas
(optie: ananas stukjes)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
BBQ, 4 Sate stokjes (voorgeweekt in water) of skewers.

Voorbereiding

In een kom de eerste 5 ingredienten mixen.
Varkenshaas in 3 x 3 cm. stukjes snijden en door de marinade doen.
Laat nu in de koelkast zitten voor 1 uur .

Bereidingswijze

Bbq tot op heet voorverwarmen. Rooster (grate) even met oile inwrijven.
Plaats de varkenshaas op de sate stokjes (skewers).
Gril, kook voor 10-12 minuten, regelmatig marinade saus toevoegen.

Bron

L. Perejma en aangepast door Dirk

Serveertip

Serveer met rijst of als een hartig hapje.
(optie: ananas tussen stukjes vlees toevoegen, ananas niet met marinade bestrijken)

Laatste reacties

rmdelvoie avatar
rmdelvoie 07-07-2009

Ook dit neem ik van je mee Dirk. Bedankt, Margrit

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten