GEBAKKEN NIEUWE AARDAPPELEN (kerrie bijgerecht)
- Indiaas, Bijgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 29-06-2009
In plaats van kleine aardappelen kunt je ook grotere gekookte aardappelen gebruiken die in grote dobbelstenen is gesneden.
Ingrediënten 4 personen
3 e olie1 t mosterdzaad
450 g nieuwe aardappelen van gelijke grote, in de schil gaar gekookt en gepeld
1 t chilipoeder
1+1/2 t korianderpoeder
3/4 t geelwortel
1/2 t zout
3 takjes verse korianderblaadjes, gehakt
citroensap
Bereidingswijze
1. Verhit olie in zware pan en voeg mosterdzaad en aardappelen toe.
2. Bak aardappel op medium hoog vuur lichtbruin.
3. Bestrooi aardappelen met kruiden, zout en gehakte koriander.
4. Bak aardappels verder voor 5 min. op een laag vuur.
5. Leg aardappelen op serveer schaal en besprenkel met citroensap.
6. Serveer aardappelen warm of koud.
Serveertip
Geschikt als bijgerecht, hoofdgerecht of als snack.
Lekker met Courgettekerrie
en Pork vindaloo
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties