GEBAKKEN NIEUWE AARDAPPELEN (kerrie bijgerecht)

  • Indiaas, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 29-06-2009
  • GEBAKKEN NIEUWE AARDAPPELEN (kerrie bijgerecht)

    GEBAKKEN NIEUWE AARDAPPELEN (kerrie bijgerecht)

    GEBAKKEN NIEUWE AARDAPPELEN (kerrie bijgerecht)

  • GEBAKKEN NIEUWE AARDAPPELEN (kerrie bijgerecht)

    GEBAKKEN NIEUWE AARDAPPELEN (kerrie bijgerecht)

    GEBAKKEN NIEUWE AARDAPPELEN (kerrie bijgerecht)

  • GEBAKKEN NIEUWE AARDAPPELEN (kerrie bijgerecht)

    GEBAKKEN NIEUWE AARDAPPELEN (kerrie bijgerecht)

    GEBAKKEN NIEUWE AARDAPPELEN (kerrie bijgerecht)

In plaats van kleine aardappelen kunt je ook grotere gekookte aardappelen gebruiken die in grote dobbelstenen is gesneden.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
3 e olie
1 t mosterdzaad
450 g nieuwe aardappelen van gelijke grote, in de schil gaar gekookt en gepeld
1 t chilipoeder
1+1/2 t korianderpoeder
3/4 t geelwortel
1/2 t zout
3 takjes verse korianderblaadjes, gehakt
citroensap
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Verhit olie in zware pan en voeg mosterdzaad en aardappelen toe.
2. Bak aardappel op medium hoog vuur lichtbruin.
3. Bestrooi aardappelen met kruiden, zout en gehakte koriander.
4. Bak aardappels verder voor 5 min. op een laag vuur.
5. Leg aardappelen op serveer schaal en besprenkel met citroensap.
6. Serveer aardappelen warm of koud.

Serveertip

Geschikt als bijgerecht, hoofdgerecht of als snack.

Lekker met Courgettekerrie
en Pork vindaloo

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten