Salade met tonijn, aardappel, bonen, tomaat en ui

  • Frans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Salade met tonijn, aardappel, bonen, tomaat en ui

    Salade met tonijn, aardappel, bonen, tomaat en ui

    Salade met tonijn, aardappel, bonen, tomaat en ui

Een lekkere zomerse salade, geïnspireerd op de traditionele salade Nicoise. De Boursin Cuisine light vormt de basis voor een frisse dressing

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
• 150 g aardappelen
• 150 g sperziebonen
• 2 trostomaten
• 1 middelgrote ui
• 3 eieren
• 200 g tonijn(uit blik, uitgelekt)
• 2 tl mosterd
• 1 el azijn
• 2 el water
• 1 kuipje boursin.nl/producten/boursin-cuisine-knoflook-en-fijne-kruiden.html/">Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden light
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Doe de eieren in een steelpan, giet er heet water uit de kraan op, breng aan de kook en kook ze op half vermogen in 8 minuten gaar. Spoel ze koud, pel ze en snij in kwarten. Breng ruim water met zout aan de kook. Schil de aardappelen en snij in blokjes. Verwijder de toppen van de sperziebonen. Kook de bonen en aardappelen 5 minuten en spoel ze koud. Pel de ui en snij in ringen. Was de tomaten en snij ze in partjes. Vermeng de groentes met de tonijn en verdeel over vier borden. Garneer met de partjes ei. Vermeng de Boursin in een schaaltje met de azijn, mosterd en water. Verdeel deze dressing over de salades.

Bron

Boursin.nl

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

boursin avatar
boursin

Doorsturen

Home Recepten