Gebakken koolvis met groente-ratatouille en aardappelpu

  • Frans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 29-06-2009
  • Gebakken koolvis met groente-ratatouille en aardappelpu

    Gebakken koolvis met groente-ratatouille en aardappelpu

    Gebakken koolvis met groente-ratatouille en aardappelpu

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
• 700 g aardappelen, voorgeschild en voorgekookt
• 1 kuipje boursin.nl/producten/boursin-cuisine-knoflook-en-fijne-kruiden.html/">Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
• 1 courgette
• 4 tomaten
• 1 ui
• 1 el oregano
• 4 koolvisfilets of kabeljauw
bloem
• peper en zout
• 3 el zonnebloemolie om in te bakken
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de aardappelen in een ruime hoeveelheid water met wat zout in ca. 15 minuten gaar. Giet de aardappels af en stamp ze fijn. Meng Boursin Cuisine erdoor en voeg naar smaak peper en zout toe. Snijd de courgette en tomaten in blokjes. Snijd de ui door de helft en dan in vieren. Bak de ui en de courgette in een koekenpan en doe op het laatst de tomaten erbij. Breng de ratatouille goed op smaak met oregano, peper en zout. Bestrooi de koolvis aan beide zijden met peper en zout, haal ze door de bloem en bak ze in ruim olie mooi bruin en gaar. Verdeel de puree over de borden, schep de ratatouille erop en leg de gebakken vis hierop.

Bron

Boursin.nl

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten