1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Carpaccio
  6. carpaccio

carpaccio

Door: kerrie

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 25-04-1999

Ingrediënten 2 personen


150g ossenhaas, 2 el rode pesto, 2 el hazelnootolie, 2 el pardanokaas (geraspt), 2 el hazelnoten (geroosterd en gehakt), zout, peper (uit de molen).
Voor de garnering: kerstomaatjes en rucola.



Ossehaas met pesto

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd het vlees in heel dunne plakjes (dat gaat het makkelijkst als je eerst een half uurtje in de vriezer licht laat bevriezen je kunt het ook kant en klaar kopen.
Verdeel het over de borden. Meng de pesto met de olie en verdeel dit over het vlees. Bestrooien met de kaas, noten, zout en peter en garneren met kerstomaatjes en sla. Pas serveren als het vlees weer op kamertemperatuur is

Serveertip

Met stokbrood



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerrie
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top