Hartige taart met kip en geitenkaas

  • Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Hartige taart met kip en geitenkaas

    Hartige taart met kip en geitenkaas

    Hartige taart met kip en geitenkaas

Lekkere hartige taart, ook te serveren als lunch of borrelhapje

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
6 plakjes bladerdeeg, 125 gr champignons, 70 gr.zachte geitenkaas, 1 ui, 160 gr. gerookte kip, 2 eieren, peper zout, eetlepel vloeibare honing
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
quichevorm,

Voorbereiding

gerookte kip in blokjes snijden, ui snipperen, champignons in plakjes snijden, bladerdeeg ontdooien .De eieren klutsen. Oven voorverwarmen op 180 graden(zie voor exacte temperatuur op verpakking bladerdeeg)

Bereidingswijze

champignons bakken in koekepan, daarna de ui bakken.Vorm invetten en met bladerdeeg bekleden. Kipblokjes, ui, champignons over de vorm verdelen. geklutste eieren op smaak brengen met peper en zout en eroverheen gieten (goed verdelen). Verkruimelde geitenkaas over de taart verdelen. Taart 25 minuten in de oven bakken, (tot het deeg goudbruin is en de eieren gestold) Voor het serveren naar smaak (ongeveer 1 eetlepen) honing over de gehele bovenkant gieten.

Serveertip

Met een eenvoudige salade, bijv sla+tomaat+croutons met honing mosterd dressing.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

dani72 avatar
dani72

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten