1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. Aziatische andijvie

Aziatische andijvie

Door: iggy1

  • Aziatisch, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 25-06-2009

Ingrediënten 4 personen


1 zak panklare andijvie [400 gr],scheutje zonnebloemolie
2 fijngesnipperde,grote uien
2 uigeperste teentjes knoflook
1 rode paprika,geschild,in dunne reepjes
1.5 theel sambal manis
1 theel laos
2 theel suiker
1.5 eetl ketjap manis
eventueel nog wat zout naar smaak


Verder heb je nodig


Wok

Aziatische andijvie
Aziatische andijvie

Snel,goedkoop en lekker.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Uien en knoflook glazig fruiten in de olie.
Paprikareepjes toevoegen en even meebakken.
Sambal,suiker,laos,zout[optioneel] en andijvie erdoor scheppen en roerbakken tot de andijvie beetgaar is,zo`n 4 minuutjes.
Ketjap erdoor scheppen,even doorwarmen.

Serveertip

Met basmatirijst en kip.

Bron

Van mijn groenteboer.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van iggy1
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top