italiaanse taart

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 23-06-2009
  • italiaanse taart

    Italiaanse taart

    Italiaanse taart

  • italiaanse taart

    Italiaanse taart

    Italiaanse taart

  • italiaanse taart

    Italiaanse taart

    Italiaanse taart

  • italiaanse taart

    Italiaanse taart

    Italiaanse taart

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
bladerdeeg
2 uien in ringen gesneden
250 gr champignons
2 eetlepels groene pesto
2 vleestomaten in plakjes
150 gr mozzarella-bolletjes, doorgesneden
2 eetlepels fijn gesneden basilicum
150 gr parmezaanse kaas
6 eieren losgeklopt met een scheutje melk
peper
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

oven voorverwarmen op 220 graden.

Bereidingswijze

bladerdeeg in een ovenvorm schikken.
ui en champies aanbakken, roer op het laatst de pesto erdoor en maak het op smaak met peper. dit mengsel vormt de bodem van de taart,. tomaten erover rangschikken, basilicum erover verdelen en dan de geraspte kaas. schenk vervolgens de eimassa eroverheen en verdeel de mozzarella-bolletjes er op.
35/40 minuten in de oven.

Serveertip

salade met tonijn erbij is een goede combinatie.

Laatste reacties

onceinalifetime avatar
onceinalifetime 16-05-2010

Ik probeer het met 3 eieren los te kloppen met 125 gr. creme fraiche en 125 ml. room, peper en zout erbij , 2 tl. tijm i.p.v. melk. Zie recept John http://www.smulweb.nl/1326657/koken/recept/Bladerdeeg-taart-met-courgette-en-tomaat. Groet Peter.

lucretiab avatar
lucretiab 29-06-2009

Dit ziet er heerlijk uit, bedankt ik neem het mee! Groetjes Lucretia

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten