1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Turkse keuken
  5. Loempia
  6. Turkse loempia (sigara böregi)

Turkse loempia (sigara böregi)

Door: planco

  • Turks, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 20-06-2009

Ingrediënten 4 personen


250 gram gehakt
1 ui
1 ei
2 yufka (bladerdeeg te koop in de Turkse winkel)
zonnebloemolie


Turkse loempia (sigara böregi)
Turkse loempia (sigara böregi)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Zet de 2 yufka`s op de aanrecht. Doe het gehakt in een kom. Snipper het ui en voeg het toe aan gehakt. Meng ze met elkaar. Voeg er zout en zwarte peper bij naar smaak. Snijd de yufka`s in drievormige stukken. Doe het gehakt-ui mengsel in de yufka`s en rol het op. Braad ze in zonnebloemolie en serveer het warm.

Bron

Internet



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top