Spaghetti napolitana

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 20-06-2009
  • Spaghetti napolitana

    Spaghetti napolitana

    Spaghetti napolitana

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 gr. rundergehakt
2-3 el. olie
2 flinke uien
1 teen knoflook
peper
1 el. oregano
2 blikjes tomaten op sap
2 el. tomatenpuree
1 el. geconcentreerde runderbouillon
300 gr. spaghetti
100 gr. geraspte kaas
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Het rundergehakt in de olie roerbakken. De uien heel fijn snipperen en erbij scheppen. De knoflook erboven uitpersen, wat peper, de oregano, de tomaten met sap, de puree en de bouillon toevoegen en de saus zacht 30 min. laten pruttelen. De spaghetti in ruim kokend water met een scheutje olie 8 min. koken en afgieten.

Bron

onbekend

Serveertip

De saus en de kaas er apart bij serveren.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten