Aardbeien Romanoff

  • Nederlands, Nagerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 20-06-2009
  • Aardbeien Romanoff

    Aardbeien Romanoff

    Aardbeien Romanoff

Een ander lekker recept met aardbeien

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
750 g. aardbeien
150 g. witte basterdsuiker
1/8 liter dunne slagroom
1dl. aardbeienlikeur
1/8 liter opgeklopte slagroom met suiker
4 bollen vanilleroomijs
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
4 coupe`s,blender

Voorbereiding

Was de aardbeien en verwijder de kroontjes. Pureer 1/3 deel van de aardbeien in de mixerblender samen met de aardbeienlikeur. Voeg dan de dunne slagroom en de bollen ijs, stuk voor stuk toe en draai het geheel tot een dikke, lobbige massa.

Bereidingswijze

Bestrooi de overige aardbeien met de basterdsuiker en zet dit in de koelkast tot gebruik. Schep de ijsmassa in ruime coupes en verdeel de aardbeien over de coupes. Garneer deze met de slagroom.

Laatste reacties

fruittaartje avatar
fruittaartje 30-06-2009

mmm dit wil ik wel eens proberen ! ik zet het in mijn kookboek.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten