1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Pannenkoek
  5. Gevulde pannenkoek

Gevulde pannenkoek

  • Internationaal,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-06-2009

Ingrediënten 2 personen


Pannekoekmeel
wat melk
2 eieren
Milde olijfolie of bakboter
300 gram Shoarma of gyrosvlees
Paprika, uien, slauitjes, champignons
een paar wortelen, een paar broccoliestronkjes


Verder heb je nodig


Pannenkoekpan, wokpan en spatel,


Een vers gebakken pannekoek, gevuld met verse groenten en bv. shoarma of gyrosvlees

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Paprika, uien en de wortels schoonmaken en in gelijke stukken snijden.
Broccolie schoonmaken en in stukjes snijden
Champignons in schijfjes snijden
Pannenkoekbeslag maken met wat melk en 2 eieren.

Bereidingswijze

Wok op het vuur zetten met een klein beetje olijfolie,
Vlees kort, maar wel lekker bruin aanbakken en uit de wok nemen
de groenten kort roerbakken, vlees weer terug in de wok doen en dan even rustig laten stoven.
Ondertussen de pannekoeken bakken in olie of wat bakboter

Serveertip

Pannenkoek op een bord serveren, een klein laagje van je favoriete saus erop smeren, dan vullen met vlees/groentenmengsel en oprollen.

Je kunt dit gerecht ook van tevoren maken en dan in de oven laten gratineren meet een laagje kaas, heerlijk.
Dus eet smakelijk

Bron

Eigen recept



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jetta2


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jetta2
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top