Pangasiusfilet met Ardense ham in papillot en rijst

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 20-06-2009
  • Pangasiusfilet met Ardense ham in papillot en rijst

    Pangasiusfilet met Ardense ham in papillot en rijst

    Pangasiusfilet met Ardense ham in papillot en rijst

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 pangasiusfilets
4 sneetjes Ardense ham
1 potje Peppadew tapenade
1 zakje fijngesneden prei
Olijven in schijfjes
Grof zeezout
Krijdenmengeling voor vis
Thaise Veeteerijst met limoen

Boodschappen bestellen
Benodigdheden
4 velletjes aluminiumfolie

Bereidingswijze

1. Verdeel een beetje olijfolie, de sneetjes hame en de pangasiusfilets over 4 velletjes aluminiumfolie. Kruid met mengeling voor vis.

2. Strijk 1 eetlepel tapenade op elke visfilet

3. Verdeel de fijngesneden prei over de 4 papillotten

4. Versier naar smaak met enkele olijven in schijfjes.

5. Sluit de papilotten en zet ze 20 min in een op 180° voorverwarmde oven

6. Kook de Thaise rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking

7. Dien de papillotten op met de rijst

Serveertip

Wijntip: (droge witte wijn) Entre-Deux-Mers A.C. 2008

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten