Spaghetti carbonara

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 19-06-2009
  • Spaghetti carbonara

    Spaghetti carbonara

    Spaghetti carbonara

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300 gr. spaghetti
150 gr. pancetta of ontbijtspek
2 knoflooktenen
1 dl. slagroom
1 ei
2 el. fijngehakte peterselie
peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de spaghetti beetgaar in ruim water met wat zout en een scheutje olie. Snipper het spek zeer fijn. Bak het spek zachtjes uit, knijp de knoflook erboven uit. Warm de slagroom mee met het spek. Giet de spaghetti af en schep direkt het warme spekmengsel, het ei en de peterselie erdoor. Blijf roeren tot het ei stolt. Bestrooi de spaghetti tot slot royaal met vers gemalen peper en serveer direkt.

Bron

onbekend

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten