Makreelrolletjes

  • Vis, Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 18-06-2009

Makreelrolletjes met mihoen en cashewnoten in ijsbergsla

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
* 200 gram gerookte makreelfilet
* 100 gram mihoen
* 3 rijpe tomaten
* 1 kleine prei
* 50 gram cashewnoten
* 3 dl kant-en-klare yoghurtdressing
* 1 eetlepel cajunkruiden
* 12 ijsbergslabladeren
* zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de mihoen volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Afgieten, onder de koude kraan spoelen en laten uitlekken.

Snijd de makreelfilet en 2 tomaten in kleine stukjes en de prei in zeer dunne ringen. Halveer de andere tomaat, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in reepjes. Hak de cashewnoten een beetje klein.

Meng de yoghurtdressing met de cajunkruiden. Neem van de krop ijsbergsla 12 grote bladeren. Hussel alle ingrediënten op de sla en de reepjes tomaat na door elkaar.

Schep de makreelsalade op de slabladeren en rol ze losjes op. Steek ze eventueel vast met cocktailprikkers.

Bron

Visrecepten.nl

Serveertip

Leg de rolletjes op bordjes en garneer met de reepjes tomaat.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten