mokka ijstaart

  • Nederlands, Nagerecht
  • 10-20 min.

Een heerlijke, simpele, maar o zo mierzoete mokka ijstaart

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
0,25 liter slagroom
2 zakjes klopklop (aanmaken met melk)
3 zakjes mokkaschuimkoekjes
1x nougatina
eventueel 1x chocoladesnippers
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
diepvries
mixer
bakjes

Voorbereiding

Klop een kwart liter slagroom en zet in de koelkast
Klop 2 zakjes klopklop en zet in de koelkast
De mokkaschuimkoekjes verkruimelen

Bereidingswijze

Spatel de verkruimelde mokkaschuimkoekjes door de klopklop.
Spatel er daarna de slagroom en de nougatine doorheen.
Vul bakjes met dit mengsel (ik gebruik bakjes van de chinees).
Erbovenop kan je eventueel nog wat nougatine en/of chocoladesnippers strooien.
Het moet op z`n minst 5 uur in de diepvries staan.

Bron

Van mijn vriendin Judith. Het is een familierecept van haar.

Serveertip

Voor het eten even een klein beetje laten ontdooien.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

vivionne avatar
vivionne

Doorsturen

Home Recepten