mokka ijstaart
- Nederlands, Nagerecht
- 10-20 min.
Een heerlijke, simpele, maar o zo mierzoete mokka ijstaart
Ingrediënten 6 personen
0,25 liter slagroom2 zakjes klopklop (aanmaken met melk)
3 zakjes mokkaschuimkoekjes
1x nougatina
eventueel 1x chocoladesnippers
Benodigdheden
diepvriesmixer
bakjes
Voorbereiding
Klop een kwart liter slagroom en zet in de koelkast
Klop 2 zakjes klopklop en zet in de koelkast
De mokkaschuimkoekjes verkruimelen
Bereidingswijze
Spatel de verkruimelde mokkaschuimkoekjes door de klopklop.
Spatel er daarna de slagroom en de nougatine doorheen.
Vul bakjes met dit mengsel (ik gebruik bakjes van de chinees).
Erbovenop kan je eventueel nog wat nougatine en/of chocoladesnippers strooien.
Het moet op z`n minst 5 uur in de diepvries staan.
Bron
Van mijn vriendin Judith. Het is een familierecept van haar.
Serveertip
Voor het eten even een klein beetje laten ontdooien.