1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Rijstschotel met tonijn

Rijstschotel met tonijn

Door: naus_marijke

  • Nederlands,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 16-06-2009

Ingrediënten 4 personen


Ingrediƫnten
1 kleine ui
3 augurkjes
1 eetlepel olijf olie
1 takje verse tijm
300 gram gekookte rijst
1 pot aardappel anders knoflook/kruiden
2 blikjes tonijn naturel


Verder heb je nodig


Een oven


Rijstschotel met tonijn, net even anders.

Dit is een sonja bakker recept, per persoon ( 225 gram ) bevat deze maaltijd 390 kcal.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bereidingswijze
verwarm de oven voor op 200 graden celcius.
pel de ui en snipper deze fijn. snijd de augurkjes fijn.

Bereidingswijze

Verhit de olijfolie in een koekenpan. fruit het uitje tot het glazig is. roer er direct de augurk en tijm door. schep de gekookte rijst erdoor en doe het geheel in een ovenschotel.
giet de tonijn af en verdeel die over de rijst en bedek de bovenkant van de schotel met aardappel anders knoflook/kruiden.
laat de schotel in het midden van de voorverwarmde oven in ca. 20 minuten gaar worden.

Bron

Slanke lijn recepten



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van naus_marijke
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top