vruchtentaart

  • Italiaans, Feestmaaltijd
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 16-06-2009

Gemaakt op de picknickbruiloft van vrienden van mij. Superlekker, kruimelige boterbodem en -topping met heerlijk zoet fruit!

Deel dit recept

Ingrediënten
* 140 gr boter op kamertemperatuur
* 140 gr witte basterdsuiker
* 100 gr fijngemalen amandelen
* 180 gr bloem
* ruim 1 tl bakpoeder
* 1 ei
* 2 tl vanille-essence
* 225 gr frambozen en bosbessen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed de bodem van een bakblik (23 cm) met bakpapier (of vet`em heel goed in). Alle ingrediënten - behalve het fruit! - kneden tot een samenhangend deeg. Verdeel de helft van het deeg over de bodem van het bakblik, verdeel dan het fruit erover en verkruimel de rest van het deeg over het fruit. Bak in ongeveer 1 uur gaar en bestrooi de taart nadat`ie is afgekoeld met poedersuiker. Mmmm!!!!

Bron

www.foodbgood.com

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten