1. Home
  2. Recepten
  3. Bakken
  4. Taart
  5. Vruchtentaart
  6. vruchtentaart

vruchtentaart

  • Italiaans, Feestmaaltijd
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 16-06-2009

Ingrediënten


* 140 gr boter op kamertemperatuur
* 140 gr witte basterdsuiker
* 100 gr fijngemalen amandelen
* 180 gr bloem
* ruim 1 tl bakpoeder
* 1 ei
* 2 tl vanille-essence
* 225 gr frambozen en bosbessen



Gemaakt op de picknickbruiloft van vrienden van mij. Superlekker, kruimelige boterbodem en -topping met heerlijk zoet fruit!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed de bodem van een bakblik (23 cm) met bakpapier (of vet`em heel goed in). Alle ingrediënten - behalve het fruit! - kneden tot een samenhangend deeg. Verdeel de helft van het deeg over de bodem van het bakblik, verdeel dan het fruit erover en verkruimel de rest van het deeg over het fruit. Bak in ongeveer 1 uur gaar en bestrooi de taart nadat`ie is afgekoeld met poedersuiker. Mmmm!!!!

Dit recept is te vinden in:

Bron

Www.foodbgood.com



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rinnepin


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rinnepin
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top