STEAK TARTARE MET ZEEUWSE OESTER

  • Brood
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 14-06-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
=200 gr.runderschouderhaas = 5 gr.kappertjes,fijngesneden,
=10 gr.sjalot,fijngesneden. = 10 gr.augurk,fijngesneden.
=1 eierdooier = olijfolie = zout en peper = mespuntje piment
d` Espelette = 5 gr.bieslook,fijngesneden = 4 oesters heel fijn
gesneden = dunne plakken zuurdesembrood, in driehoeken.
=mayonaise = tuinkers of doperwtjeskers.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Oven

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 160 gr.C.

Bereidingswijze

1.SNIJD HET VLEES HEEL KLEIN,HAK HET EVENTUEEL NOG IETS.
BRENG HET VLEES OP SMAAK MET DE KAPPERTJES,SJALOT EN
AUGURK. ROER DE EIERDOOIER ERDOOR EN EEN SCHEUTJE
OLIJFOLIE. = BRENG OP SMAAK MET ZOUT EN PEPER,
PIPENT d` ESPELETTE EN IETS KAPPERTJESVOCHT.
VOEG ALS LAATSTE DE BIESLOOK TOE EN DE OESTERS.
2.BESTRIJK DE PLAKJES BROOD DUN MET OLIJFOLIE EN BAK ZE
IN 8 MIN.KROKANTIN DE VOORVERWARMDE OVEN (160gr.C)
3.LEG DE PLAKJES BROOD EVENTUEEL TUSSEN 2 SILICONEN
MATJES,ZODAT ZE MOOI PLAT BLIJVEN. BESTRIJK HET BROOD
MET DE STEAK TATARE EN GARNEER MET EEN DUN STREEPJE
MAYONAISE EN TUINKERS OF DOPERWTJESKERS.

Bron

&copy.

Laatste reacties

jacgueline avatar
jacgueline 15-06-2009

Hallo Harry Kijk dit is nu een broodje waar ik verslaafd aan zou kunnen worden Groetjes Jacgueline

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten