Zoete spruitjes met kipfilet en aardappelen

  • Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 14-06-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
+ 1 KG. AARDAPPELEN = 4 ENKELE KIPFILETS = 800 GRAM
SPRUITJES = 2 EETL. ROZIJNEN = 1 APPEL = VLOEIBARE
MARGARINE - PEPER -EN ZOUT.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
BRAADPAN
KOOKPAN

Bereidingswijze

1.kOOK DE GESCHILDE AARDAPPELEN GAAR. BESTROOI DE
KIPFILETS MET PEPER EN ZOUT. bAK ZE IN 3 EETL. VLOEIBARE
MARGARINE IN 15 MIN. BRUIN EN GAAR.
2.MAAK DE SPRUITJES SCHOON. WAS DE ROZIJNEN. KOOK DE
SPRUITJES IN WEINIG WATER IN CA. 8 MIN. GAAR. kOOK DE
LAATSTE MIN. DE ROZIJNEN MEE. sCHIL DE AARDAPPELEN
EN SNIJD ZE IN BLOKJES.
3.BAK DE AARDAPPELBLOKJES KORT IN EEN HALVE EETL .
MARGARINE. gIET DE SPRUIYJES AF EN SCHUD DE AARDAPPEL-
BLOKJES ER DOOR.

Bron

©

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten