Gevulde perziken

  • Italiaans, Nagerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 13-06-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
5 rijpe perzikken
100 gram in rum geweekte rozijnen
3 eetlepels suiker
150 gr witte droge wijn
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de perzikken doormidden en ontpit ze. Ontvel 1 perzik, pureer deze en meng de rozijnen erdoor. Vul de perziken met de puree en plaats de helften weer op elkaar en plaats ze op een ovenschaal. Bestrooi de perzikken met suiker en giet de wijn er over. Bak ze 30 minuten op 180 graden in de oven. Bedruip de perzikken regelmatig met het kookvocht Leg ze op een schaal en schenk het vocht eroverheen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten