Maïspannenkoekjes met spinazievulling
- Mexicaans, Vegetarisch
- 20-30 min.
- Geplaatst op 13-06-2009
Lekkere vegetarische pannekoeken ,een andere vulling kan ook een optie zijn gebruik je fantasie
Ingrediënten 4 personen
150 gram Bloem2 Eieren
300 ml Melk
250 gram Cherrytomaten
300 gram Maïskorrels
1 eetlepel Tijm - Vers
6 eetlepel Olijfolie - Gran fruttato
1 pak spinazie à la crème - 450 gram
175 gram Kaas - Gemalen
Benodigdheden
2 x koekenpanVoorbereiding
Beslag kloppen van bloem, eieren, melk en snuf zout. Cherrytomaten halveren. Maïs uit laten lekken en in hakmolen of keukenmachine grof malen. Samen met tijm door het beslag mengen
Bereidingswijze
In twee koekenpannen olijfolie verhitten en per keer twee pannenkoekjes bakken tot 8 stuks in totaal. Intussen spinazie verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. Een helft van pannenkoekjes bedekken met spinazie en bestrooien met ca. 25 g gemalen kaas per pannenkoek. Pannenkoek dubbelklappen en indien nodig opwarmen in pan of magnetron
Bron
internet
Serveertip
Tomaat op smaak brengen met zout en versgemalen peper, besprenkelen met olijfolie en serveren bij gevulde maïspannenkoekjes.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties