1. Home
  2. Recepten
  3. Mexicaanse keuken
  4. Maïspannenkoekjes met spinazievulling

Maïspannenkoekjes met spinazievulling

Door: planco

  • Mexicaans, Vegetarisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-06-2009

Ingrediënten 4 personen


150 gram Bloem
2 Eieren
300 ml Melk
250 gram Cherrytomaten
300 gram Maïskorrels
1 eetlepel Tijm - Vers
6 eetlepel Olijfolie - Gran fruttato
1 pak spinazie à la crème - 450 gram
175 gram Kaas - Gemalen


Verder heb je nodig


2 x koekenpan

Maïspannenkoekjes met spinazievulling
Maïspannenkoekjes met spinazievulling
Maïspannenkoekjes met spinazievulling
Maïspannenkoekjes met spinazievulling

Lekkere vegetarische pannekoeken ,een andere vulling kan ook een optie zijn gebruik je fantasie

Ontdek meer:

Voorbereiding

Beslag kloppen van bloem, eieren, melk en snuf zout. Cherrytomaten halveren. Maïs uit laten lekken en in hakmolen of keukenmachine grof malen. Samen met tijm door het beslag mengen

Bereidingswijze

In twee koekenpannen olijfolie verhitten en per keer twee pannenkoekjes bakken tot 8 stuks in totaal. Intussen spinazie verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. Een helft van pannenkoekjes bedekken met spinazie en bestrooien met ca. 25 g gemalen kaas per pannenkoek. Pannenkoek dubbelklappen en indien nodig opwarmen in pan of magnetron

Serveertip

Tomaat op smaak brengen met zout en versgemalen peper, besprenkelen met olijfolie en serveren bij gevulde maïspannenkoekjes.

Bron

Internet



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top