Foe yong hai met garnalen en lente ui
- Indonesisch, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 12-06-2009
Ingrediënten 3 personen
2 lente uitjes in ringen3 el. zonnebloemolie
6 eieren
zout
1 blikje krab, uitgelekt, in stukjes
100 gr. Noorse garnalen in stukjes
100 gr. bamboescheuten blik uitgelekt, in stukjes
1 tl. maizena
1 1/2 dl. kippenbouillon
2 el. lichte Chinese sojasaus
2 tl. tomatenpuree.
Bereidingswijze
Bak de lente ui 1-2 min. in 1 el. hete olie. Klop de eieren los met wat zout en roer de krab, garnalen, bamboescheuten en lente ui erdoor. Verhit 2 el. olie en voeg het eimengsel toe. Bak hiervan een smeuïge omelet. Schep de omelet uit de pan. Meng de maizena met de bouillon, sojasaus en tomatenpuree en schenk dit mengsel in de wok. Laat de saus binden en serveer deze bij de omelet.
Bron
onbekend
Serveertip
245 kcal. p.p.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties