Foe yong hai met garnalen en lente ui

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 12-06-2009
  • Foe yong hai met garnalen en lente ui

    Foe yong hai met garnalen en lente ui

    Foe yong hai met garnalen en lente ui

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
2 lente uitjes in ringen
3 el. zonnebloemolie
6 eieren
zout
1 blikje krab, uitgelekt, in stukjes
100 gr. Noorse garnalen in stukjes
100 gr. bamboescheuten blik uitgelekt, in stukjes
1 tl. maizena
1 1/2 dl. kippenbouillon
2 el. lichte Chinese sojasaus
2 tl. tomatenpuree.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak de lente ui 1-2 min. in 1 el. hete olie. Klop de eieren los met wat zout en roer de krab, garnalen, bamboescheuten en lente ui erdoor. Verhit 2 el. olie en voeg het eimengsel toe. Bak hiervan een smeuïge omelet. Schep de omelet uit de pan. Meng de maizena met de bouillon, sojasaus en tomatenpuree en schenk dit mengsel in de wok. Laat de saus binden en serveer deze bij de omelet.

Bron

onbekend

Serveertip

245 kcal. p.p.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten