1. Home
  2. Recepten
  3. Bakken
  4. Chocolade
  5. Witte chocolade
  6. Frambozencakejes met witte chocolade

Frambozencakejes met witte chocolade

  • Nederlands, Banket
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 10-06-2009

Ingrediënten 12 personen


225 gram Zelfrijzend bakmeel - gezeefd
200 gram Suiker
100 gram Witte chocolade - geraspt
1 zakje Vanillesuiker
2 stuk Eieren
200 gram Boter - gesmolten
1 bakje frambozen


Verder heb je nodig


Muffinvormpjes


Frambozencakejes met witte chocolade
Frambozencakejes met witte chocolade
Frambozencakejes met witte chocolade
Frambozencakejes met witte chocolade
Frambozencakejes met witte chocolade
Frambozencakejes met witte chocolade

Lekker voor een feest of verjaardag zelfgemaakte frambozencakjes

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 175 °C. Meng in een grote kom het bakmeel met de suiker, witte chocoladerasp, vanillesuiker en 1 theelepel zout. Klop in een andere vorm de eieren los en meng ze met de gesmolten boter.

Bereidingswijze

Roer het eiermengsel snel door de droge ingrediënten tot een dik beslag. Schep in ieder muffinvormpje een bodem van het beslag, leg hierop 3 frambozen. Schep hier een grote lepel beslag bovenop tot net onder de rand van de muffinvorm. Bak de cakejes 25 minuten in de voorverwarmde oven gaar en goudbruin.

Dit recept is te vinden in:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco


Reacties (16)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top