1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Gebakken roodbaars met mozzarella en specerijen

Gebakken roodbaars met mozzarella en specerijen

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-06-2009

Ingrediënten 4 personen


4 roodbaarsfilets met vel (120 g)
100 g mozzarella
1 eetlepel kappertjes
1 eetlepel fijngesneden olijven
1 eetlepel fijngesneden gedroogde tomaten
1 eetlepel fijngesneden sjalot
groene kruiden (bieslook, kervel, ...)
8 eetlepels olijfolie
4 eetlepels balsamico-azijn
peper en zout



Gebakken roodbaars met mozzarella en specerijen
Gebakken roodbaars met mozzarella en specerijen
Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de mozzarella in fijne schijven en verdeel ze over de borden.
Meng de kappertjes, de olijven, de gedroogde tomaten, de sjalot en de groene kruiden.
Meng de olijfolie en de balsamico-azijn voor de vinaigrette.

Bereidingswijze

Bak de roodbaarsfilets kort (2 minuten aan elke kant) in olijfolie samen met peper en zout.
Schik de roodbaarsfilet op de mozzarella. Strooi het mengsel van aromaten erover en lepel er de vinaigrette over.

Serveertip

Met salade en gebakken aardappels

Bron

Internet



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top