Kruidenboter uit eigen keuken

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 09-06-2009
  • Kruidenboter uit eigen keuken

    Kruidenboter uit eigen keuken

    Kruidenboter uit eigen keuken

Deel dit recept

Ingrediënten
250 gr. roomboter
1 sjalotje
1 klein teentje knoflook
15 sprietjes bieslook
10 takjes petrselie
10 takjes seldrij
1 tl. tijmblaadjes
zout, peper
enkele druppels citroensap
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Sjalotje en knoflook schillen en zeer fijn snipperen.
Kruiden wassen en fijn hakken. Boter smeuïg en wit kloppen. Kruiden, ui en knoflook toevoegen en op smaak brengen met zout, peper en citroensap.

Bron

onbekend

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten