Vleesbrood (Meat Loaf) in Slowcooker

  • Canadees, Hoofdgerecht
  • > 120 min.
  • Vleesbrood (Meat Loaf) in Slowcooker

    Vleesbrood (Meat Loaf) in Slowcooker

    Vleesbrood (Meat Loaf) in Slowcooker

Heerlijk mals, smakelijk en beslist niet droog.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
2 Eieren
180 Ml. melk
80 gr. paneer meel
3 gr. gedroogde uitjes
(of 1/4 zakje uien soep)
1/2 gr. Salie
snufje peper (cayenne)
6 gr. zout
750 gr. gehakt (vrij mager)

60 ml. Ketchup of Teriyaki saus
15 gr. bruine basterd suiker
1 Tl. mosterd
1 Tl. worcestershire saus
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 336,40 kcal
Koolhydraten 16,07 g
Eiwitten 30,00 g
Vetten 16,61 g
Benodigdheden

Crock-Pot of Slowcooker

Voorbereiding

Mix de eerste 8 ingredienten zamen en maak er een brood vorm van.
Plaats in de slowcooker en kook op laag voor 4-5 uren.
In een pannetje mix en kook de laatste 4 ingredienten zamen en bedek het vleesbrood er mee. Kook nog verder door (15 min.) en haal nu de vleesbrood uit de slowcooker.

Bereidingswijze

Na 15 minuten afkoeling met een fijn broodmes snijden en serveren met aardappel puree en groenten. Garneer met wat groen.

Bron

S. Codner en verfijnd door Dirk

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

canadutch avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten