1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Carpaccio
  6. Antipasti carpaccio

Antipasti carpaccio

Door: sheltiemoeke

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 07-06-2009

Ingrediënten 1 personen


2 eetlepels mayonaise
2 eetlepels melk
citroensap
worcestershiresaus
witte peper en zout
100 g flinterdun gesneden ossenhaas (zelfgesneden of kant-en-klaar


Antipasti carpaccio
Antipasti carpaccio

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verdun de mayonaise met melk. Breng de saus op smaak met citroensap, worcestersaus, peper en zout. Leg het flinterdungesneden ossenhaas op een schaal en druppel de saus in strepen over de carpaccio. Geef er geroosterde en met knoflookolie ingesmeerde sneetjes ciabatta

Bron

Allerhande



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sheltiemoeke
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top