Baesook

  • Koreaans, Nagerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 06-06-2009

Gekookte nashipeer met peperkorrels.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 nashiperen
20 peperkorrels
2 eetl. suiker
4 kopjes water
pijnboompitten

Nashipeer:
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Schil de nashiperen en haal het klokhuis eruit.
Snijd de nashiperen in kwarten en rond de randen iets af.
Druk 2 à 3 peperkorrels in de buitenkant van ieder kwart.

Bereidingswijze

Doe water, suiker en nashiperen in een pan en breng het aan de kook. Temper het vuur tot laag en kook de peren gedurende 5 minuten.
Laat de peren afkoelen en leg ze dan in de koelkast.
Opdienen in kleine schaaltjes met 2 à 3 peerkwarten en garneer het gerecht met wat pijnboompitten.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten