Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Koreaanse keuken
  5. Baesook

Baesook

Door: wereldkokers

  • Koreaans Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-06-2009

Ingrediënten 4 personen


2 nashiperen
20 peperkorrels
2 eetl. suiker
4 kopjes water
pijnboompitten

Nashipeer:



Gekookte nashipeer met peperkorrels.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Schil de nashiperen en haal het klokhuis eruit.
Snijd de nashiperen in kwarten en rond de randen iets af.
Druk 2 à 3 peperkorrels in de buitenkant van ieder kwart.

Bereidingswijze

Doe water, suiker en nashiperen in een pan en breng het aan de kook. Temper het vuur tot laag en kook de peren gedurende 5 minuten.
Laat de peren afkoelen en leg ze dan in de koelkast.
Opdienen in kleine schaaltjes met 2 à 3 peerkwarten en garneer het gerecht met wat pijnboompitten.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wereldkokers
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top