
4 tortilla`s
500 g diepvries bladspinazie
2 el zwarte olijven zonder pit
150 g feta
1 el olijfolie
1 el honing
1 el paprikapoeder
versgemalen peper
zout
2 el pijnboompitten
Leg de tortilla`s even in en warme oven of anti-aanbakpan zodat ze warm en soepel worden.
Ontdooi de spinazie volgens de aanwijzing op de verpakking in de magnetron of in een pannetje.
Druk in een zeef het vocht uit de spinazie.
Hak de olijven fijn. Verkruimel de feta.
Roerbak de spinazie met de gehakte olijven in de olijfolie.
Schep de honing, paprikapoeder, peper, zout en feta erdoor.
Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan goudbruin.
Verdeel de spinazievulling over de tortilla`s.
Vouw ze tot een puntvormig zakje.
Serveer ze rechtop in glazen of in hoge bakjes en strooi de pijnboompitten over de vulling.
pauliens-verzameling 25-06-2013
Klinkt lekker. Ik vraag me alleen af waar de tomaten uit de titel zijn gebleven.
lovedelight 25-01-2013
Dit recept is smakelijk, alleen is een wrap natuurlijk niet genoeg op je bord. Maak er gebakken rijst bij en je hebt een volwaardige maaltijd. Heerlijk gezond zonder vlees!
Nicoleee 25-01-2013
Ik heb het met kleine tortilla`s gemaakt, heerlijk voorgerecht!
xRomy 30-07-2012
Heel erg lekker, ga ik zeker vaker maken!
curiouz 04-01-2010
Lekker met kerstomaatjes. Na het vullen van de tortilla``s nog even in de oven doen, worden ze lekker knapperig.