1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Spinazie
  5. Spinazie roerbakken
  6. Wrap met spinazie, feta en tomaat

Wrap met spinazie, feta en tomaat

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 06-06-2009

Ingrediënten 2 personen


4 tortilla`s
500 g diepvries bladspinazie
2 el zwarte olijven zonder pit
150 g feta
1 el olijfolie
1 el honing
1 el paprikapoeder
versgemalen peper
zout
2 el pijnboompitten


Add to JUMBO shopping list


Wrap met spinazie, feta en tomaat
Wrap met spinazie, feta en tomaat
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Leg de tortilla`s even in en warme oven of anti-aanbakpan zodat ze warm en soepel worden.
Ontdooi de spinazie volgens de aanwijzing op de verpakking in de magnetron of in een pannetje.
Druk in een zeef het vocht uit de spinazie.
Hak de olijven fijn. Verkruimel de feta.
Roerbak de spinazie met de gehakte olijven in de olijfolie.
Schep de honing, paprikapoeder, peper, zout en feta erdoor.
Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan goudbruin.
Verdeel de spinazievulling over de tortilla`s.
Vouw ze tot een puntvormig zakje.
Serveer ze rechtop in glazen of in hoge bakjes en strooi de pijnboompitten over de vulling.

Dit recept is te vinden in:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mgeldof


Reacties (6)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mgeldof
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top