Avocado met krab

  • Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 06-06-2009

Voorgerecht uit Haïti

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
15 ml citroensap
1 teentje knoflook, geplet
mespunt zeezout
vers gemalen zwarte peper
mespunt paprika
1 avocado
175 gr. wit krabvlees
lente-uitjes voor garnering
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng citroensap, knoflook en kruiden.
Schil de avocado en verwijder de pit. Prak het citroen-kruidenmengsel door het vruchtvlees. Meng daarna de stukjes krabvlees met een vork door de avocadopuree.
Garneer het gerecht met de in ringetjes gesneden lente-uitjes.
Opdienen met reepjes geroosterd witbrood.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten