Warme kersenkoek

  • Nederlands, Nagerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 05-06-2009
  • Warme kersenkoek

    Warme kersenkoek

    Warme kersenkoek

makkelijk te maken (ik ben soms nogal van het gemak )

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
boter(om schaal in te vetten),
500 gram kersen,
2 eieren,
250 ml. melk,
150 gram bloem,
25 gram custardpoeder,
1 tl. kaneelpoeder,
3 eetl.basterdsuiker,
poedersuiker,
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

verwarm de oven op 180 graden.
vet een ovenschaal of quichevorm in met boter.
laat de pot kersen uitlekken.

Bereidingswijze

schep de kersen in de schaal.
klop de eieren en melk los.
meng de bloem,custardpoeder,kaneel en suiker .
schenk al kloppend het ei/melk mengsel erdoor tot een glad beslag.
lepel het beslag over de kersen.
bak de koek 40 min. in de oven tot het goudbruin is.

Bron

boodschappen

Serveertip

bestrooi met poedersuiker en geef er een bol ijs bij.

Laatste reacties

susan56 avatar
susan56 05-06-2009

lijkt me lekker, neem ik mee, bedankt gr. Susan

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten