1. Home
  2. Recepten
  3. Regionale keuken
  4. Schnitzel
  5. Wiener Schnitzel

Wiener Schnitzel

Door: greet

  • Regionaal,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 24-04-1999

Ingrediënten 4 personen


4 varkens- of kalfslapjes - zout - peper - paprikapoeder - currypoeder - 100g bloem - 1 geklutst ei - 100g paneermeel



Hoe je een schnitzel zelf paneert.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Wrijf de lapjes in met zout en peper. - Mix het paneermeel met paprika- en currypoeder (hoeveelheid naar eigen smaak). - Wentel de lapjes achtereenvolgens in de bloem, het ei en het paneermeel. - Laat de schnitzels minstens 30 minuten in de koelkast rusten alvorens ze te bakken.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van greet
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top