Gado-gadosalade

  • Indonesisch, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 04-06-2009
  • Gado-gadosalade

    Gado-gadosalade

    Gado-gadosalade

Snel Indonesisch geinspireerd vegetarisch voorgerechtje

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 eieren
ijsbergsla
1 komkommer
1 rode ui middelgroot
gebakken uitjes
pindasaus
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Kookpannetje (2)

Voorbereiding

Kook de eieren 7 min
Kook de sperzieboontjes 5 min

Bereidingswijze

Pel de eieren en snijd deze in blokjes
Snijd de sperzieboontjes in stukjes
Snijd de ijsbergsla, rode ui en de komkommer klein
Bereid de pindasaus, laat enigszins afkoelen totdat deze lauwwarm is

Verdeel de ijsbergsla, komkommer en ui over vier bordjes, verdeel de ei erover, schep wat pindasaus eroverheen en bestrooi met gebakken uitjes

Serveertip

Lekker met (cassave)kroepoek

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten