Provencaalse knoflooksaus

  • Frans, Saus/dressing
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 04-06-2009
  • Provencaalse knoflooksaus

    Provencaalse knoflooksaus

    Provencaalse knoflooksaus

Deel dit recept

Ingrediënten
4 teentjes knoflook
1 dooier van hardgekookt ei
zout
2 1/2 dl. olijfolie
sap van 1 citroen
1 dessertlepel water.
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 2347,41 kcal
Koolhydraten 4,46 g
Eiwitten 3,87 g
Vetten 255,78 g
Benodigdheden
vijzel

Bereidingswijze

Knoflookjes en hardgekookte eierdooier met iets zout fijnstampen in een vijzel. Hierbij langzaam de olijfolie, het citroensap en het water druppelen.

Bron

onbekend

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten