Gebakken camembert als een soort kaasfondue.

  • Frans, Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Gebakken camembert als een soort kaasfondue.

    Gebakken camembert als een soort kaasfondue.

    Gebakken camembert als een soort kaasfondue.

  • Gebakken camembert als een soort kaasfondue.

    Gebakken camembert als een soort kaasfondue.

    Gebakken camembert als een soort kaasfondue.


Dit is een verrukkelijke variant op de klassieke Zwitserse kaasfondue. Of het nou zomer of winter is dat maakt niks uit.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 camembert in een spanen doosje
1 middelgroot dun stokbrood

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 190 graden. Gooi papier wat er om de camembert zit weg en leg de kaas weer in de doos. Zet hem op de bakplaat en bak hem 20 minuten in de oven.

Snijd het stokbrood in punten. Zet de kaas in de doos op een serveerschaal Haal de bovenkant van de korst en laat iedereen stukjes stokbrood aan een vork prikken en in de gesmolten kaas dopen.

Bron

500 hapjes

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marianneoud avatar
marianneoud

Doorsturen

Home Recepten