1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Franse keuken
  5. Camembert
  6. Gebakken camembert als een soort kaasfondue.

Gebakken camembert als een soort kaasfondue.

Door: marianneoud

  • Frans, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-06-2009

Ingrediënten 4 personen


1 camembert in een spanen doosje
1 middelgroot dun stokbrood


Gebakken camembert als een soort kaasfondue.
Gebakken camembert als een soort kaasfondue.
Gebakken camembert als een soort kaasfondue.
Gebakken camembert als een soort kaasfondue.
Gebakken camembert als een soort kaasfondue.
Gebakken camembert als een soort kaasfondue.
camembert uit de oven
camembert uit de oven

Dit is een verrukkelijke variant op de klassieke Zwitserse kaasfondue. Of het nou zomer of winter is dat maakt niks uit.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 190 graden. Gooi papier wat er om de camembert zit weg en leg de kaas weer in de doos. Zet hem op de bakplaat en bak hem 20 minuten in de oven.

Snijd het stokbrood in punten. Zet de kaas in de doos op een serveerschaal Haal de bovenkant van de korst en laat iedereen stukjes stokbrood aan een vork prikken en in de gesmolten kaas dopen.

Bron

500 hapjes



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top