1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Canadese keuken
  5. Sate
  6. BBQ Kip & Perzik sate

BBQ Kip & Perzik sate

  • Canadees, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 03-06-2009

Ingrediënten 4 personen


450 gr. (1 Lb.) Kip filet in 16 blokjes snijden.
snufje peper (cayenne)
60-70 ml. BBQ saus of Teriyaki saus (of kan 1/2 en 1/2)
2 Perziken (elke in 8 schijfjes snijden)
8 reepjes ontbijtspek (bacon), half doorgesneden


Verder heb je nodig


Barbecue. Bamboe Stokjes (eerst 30 minuten in water weken) of skewers.


BBQ Kip & Perzik sate
BBQ Kip & Perzik sate

Smakelijke kombinatie van kip en fruit. Verse fruit is altijd beter.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verhit barbecue tot medium high
Spek om kip wikkelen, totaal 16.
Doe kip en fruit om de beurten op de stokjes (skewers) en bestrijk met de saus. Houd minstens 2 eetlepels saus voor later.

Bereidingswijze

Grill nu voor 12-14 minuten en bestijk de sate de laatste 2 minuten met de saus.

Serveertip

Probeer dit ook even met ananas of een kombinatie.

Bron

Kraft en aangepast



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van canadutch


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van canadutch
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top