1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Entrecôte uit Italië

Entrecôte uit Italië

  • Italiaans,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 01-06-2009

Ingrediënten 4 personen


300 gr. gemarineerde entrecote, bv geraspte knoflook en ui / paprikapoeder / beetje kikkoman soya
100 gr. pancetta in dunne plakjes
12 kerstomaatjes
12 blaadjes basilicum
4 grote spiesen
olie


Verder heb je nodig


BBQ of grillpan


Gewoon lekker

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de entrecote in 16 blokjes ( 1/2 uur van te voren uit de koelkast halen
Snijd de pancettaplakjes doormidden en rol de kerstomaatjes erin
Rijg vier vleesblokjes om en om met drie tomaatjes en basilicumblaadjes
Bestrijk alles met wat olie

Bereidingswijze

Rooster de spiesen in ca 2 min. per kant bruin en rosè

Serveertip

Direct eten

Bron

Alles is al bedacht



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van korriecorrect


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van korriecorrect
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top