Tomaten met verse kruiden

  • Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 01-06-2009
  • Tomaten met verse kruiden

    Tomaten met verse kruiden

    Tomaten met verse kruiden

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kg rijpe, biologische vleestomaten
1 rode ui
twee handjes verse kruiden (bladpeterselie, munt, basilicum, bieslook), fijngehakt
8 el olijfolie
2 el witte balsamico-azijn
zout
evt 1 handje gezouten kappertjes (afgespoeld)
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 256,06 kcal
Koolhydraten 11,39 g
Eiwitten 2,75 g
Vetten 21,21 g

Bereidingswijze

Was de tomaten en snij in parten. Snij de ui in ragfijne ringen. Meng samen met de kruiden door de tomatensalade. Meng de ingrediënten voor de dressing, begiet de salade ermee en werk met je handen erdoor. Bestrooi evt met kappertjes. Zet even in de koelkast en serveer.


Bron

ELLE

Serveertip

TIP:
Maak een snelle maaltijdsalade door zachte geitenkaas en een blikje kikkererwten toe te voegen. Vermeerder in dat geval de hoeveelheid dressing.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten