Spaanse worstjes met paprika-tomatensaus

  • Internationaal, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 31-05-2009
  • Spaanse worstjes met paprika-tomatensaus

    Spaanse worstjes met paprika-tomatensaus

    Spaanse worstjes met paprika-tomatensaus

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 ui;
1 rode paprika;
3 tomaten;
2 el olijfolie;
400 g Spaanse saucijzen (8 stuks)
zout en versgemalen peper
2 el chilisaus
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
staafmixer

Bereidingswijze

Snipper de ui. Snijd de paprika en de tomaten in blokjes.
Fruit de ui met paprika en tomaat ca. 12 min. in 1 el olie op zacht vuur.
Bak intussen de saucijzen in 1 el olie in ca. 10 min. goudbruin en gaar. Voeg de chilisaus toe aan het paprikamengsel. Pureer het mengsel met een staafmixer en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de saucijzen met de saus over vier borden

Bron

Lekker leven april 2009

Serveertip

Lekker met doperwten en aardappelblokjes

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten